På salonen hos Salon Lindeved tilbydes der forskellige professionelle behandlinger til krop og sjæl. Jeg lægger stor vægt på professionalisme og kvalitet, jeg har skabt en klinik der omfavner din krop og sjæl og du vil forhåbentlig gå herfra med fornyet energi, ro og glæde. Herunder er listet nogle af de behandlinger du finder i bookingsystemet når du booker din tid:

Lash Lift med farvning: dine vipper farves først med vippefarve, herefter bukkes dine vipper smuk.

Paraffin til hænder og fødder: Få de lækreste hænder og fødder med en paraffinbehandling

Parafin er en lækker blød voks med et stort indhold af paraffinolie.Voksen smelter ved lav temperatur og det betyder, at hænder og fødder kan sænkes ned i det flydende voks, uden det brænder. Hænder og fødder bliver pakket ind i plastik,og omslag og så sidder man typisk i 15-20 min.

Paraffin har en rigtig god virkning på:

Tør og rug hud – dybe revner i hænder og fødder – eksem og psoriasis – ledsmerter og gigt( det anbefales af gigt foreningen) – kolde hænder og fødder – dårligt blodomløb – eller bare wellness.

Massør – Fysiologisk massage til børn og voksne: Denne massageform går i dybden, så har du ømme muskler, ryg, skulder, ben m.m. skal du vælge denne behandling der virkelig forbedrer cirkulationen i musklerne og løsner op for spændinger. Der masseres i den økologiske lækre Dalens Olie som plejer din hud og giver perfekte forhold for massagen. Denne behandling henvender sig til alle, både voksne såvel som børn – alle kan være plaget af ømme spændinger.

Nordlys Massage:

Denne her form for massage er helt unik og er lige til krop og sjæl, da den på en naturlig, afslappende måde forener konventionel kropsmassage, kropspsykologi udvikling og energibalancering i hele kroppen. Kroppen vil blive helt afslappet og alle muskler vil blive behandlet, med de bedste teknikker. Dette gør, at du som kunde vil være HELT afslappet og derfor få max ud af behandlingen. Ved en fuld helkropsbehandling kommer vi forbi hoved/hals, arme/hænder, ben/fødder, baller/lænd, ryg, brystkasse, mave og ansigt. Dette giver en indre ro og kroppen er i balance.

Denne her behandlingsform er en sjæle vinder, da kroppen finder en utrolig ro og dette er godt til både børn og voksne.

Gå til booking for at få mere info, se priser og selvfølgelig for at booke din helt egen tid…