På klinikken hos Salon Lindeved tilbydes der forskellige professionelle behandlinger til krop og ansigt. Vi lægger stor vægt på professionalisme og kvalitet, vi har skabt en klinik der omfavner din krop og sjæl og du vil forhåbentlig gå herfra med fornyet energi, ro og glæde. Herunder er listet nogle af de behandlinger du finder i bookingsystemet når du booker din tid:

Lash Lift med farvning: dine vipper farves først med vippefarve, herefter bukkes dine vipper smuk.

Mini pedicure med Gelpolish/Shellac: Neglene tilfiles, neglebånd skubbes og overflødigt fjernes og der påføres gelpolish der har en holdbarhed på 14+ dage.

Mini manicure med Gelpolish/Shellac:  Tåneglene files til, neglebånd skubbes og det overflødige fjernes, herefter påføres gel polish der har en holdbarhed på 14+ dage.

Diamantslibning af ansigt: Med en diamantslibning af din hud får du en dybdevirkende peeling der fjerner døde hudceller blidt fra hudens overflade, blodcirkulationen øges og herved opnår du en smuk flot jævn overflade og en helt fantastisk glød. Diamantslibning er god til alle hudtyper der er tørre, har acne, grove porer, fine linjer, pigmenter og ar. Vi starter altid med at lave en grundig hudanalyse af din hud og arbejder ud fra den.

Frugtsyrebehandling ansigt: Ved en frugtsyre behandling peeles huden og der arbejdes på linjer, ar, pigment, store porer og tørhed. Porerne forfines, linjer bliver mindre synlige, huden får glød og en jævn overflade. Ved flere behandlinger kan der virkelig opnåes store resultater. Behandlingen er god til alle hudtyper dog ikke sart hud eller hud med åbne sår. Vi starter med at lave en hudanalyse af din hud og hudens tilstand og arbejder videre ud fra den for at opnå det allerbedste resultat.

Velvære ansigtsbehandling/ansigtsmassage: Her får du velvære for krop og sjæl, der lægges vægt på det behov din har lige netop på det tidspunkt du kommer og behandlingen skræddersyes lige netop til dig.

Velvære luksus ansigtsbehandling: Her får du luksus for alle pengene, din behandling indeholder det hele, peeling, massage, maske m.m., total terapi for krop og sjæl.

Hårfjerning med voks både i ansigt, ben, bikini, armhule, ryg og skuldre: de fleste oplever at have uønsket hårvækst og det kan vi hjælpe dig af med. Vi anvender voks fra det verdenskendte professionelle firma Lycon. Der anvendes voks til strips og uden. Vi på fører olie under voksen uden strips, dette er meget skånsom for den sarte hud. Alle voksbehandlinger afsluttes med afrensning og plejende lotion.

Massør – Fysiologisk massage til børn og voksne: Denne massageform går i dybden, så har du ømme muskler, ryg, skulder, ben m.m. skal du vælge denne behandling der virkelig forbedrer cirkulationen i musklerne og løsner op for spændinger. Der masseres i den økologiske lækre Dalens Olie som plejer din hud og giver perfekte forhold for massagen. Denne behandling henvender sig til alle, både voksne såvel som børn – alle kan være plaget af ømme spændinger.

Gå til booking for at få mere info, se priser og selvfølgelig for at booke din helt egen tid…