På klinikken hos Salon Lindeved tilbydes der forskellige professionelle behandlinger til krop og ansigt. Vi lægger stor vægt på professionalisme og kvalitet, vi har skabt en klinik der omfavner din krop og sjæl og du vil forhåbentlig gå herfra med fornyet energi, ro og glæde. Herunder er listet nogle af de behandlinger du finder i bookingsystemet når du booker din tid:

Lash Lift med farvning: dine vipper farves først med vippefarve, herefter bukkes dine vipper smuk.

Mini pedicure med Gelpolish/Shellac: Neglene tilfiles, neglebånd skubbes og overflødigt fjernes og der påføres gelpolish der har en holdbarhed på 14+ dage.

Mini manicure med Gelpolish/Shellac:  Tåneglene files til, neglebånd skubbes og det overflødige fjernes, herefter påføres gel polish der har en holdbarhed på 14+ dage.

Diamantslibning af ansigt: Med en diamantslibning af din hud får du en dybdevirkende peeling der fjerner døde hudceller blidt fra hudens overflade, blodcirkulationen øges og herved opnår du en smuk flot jævn overflade og en helt fantastisk glød. Diamantslibning er god til alle hudtyper der er tørre, har acne, grove porer, fine linjer, pigmenter og ar.

Velvære ansigtsbehandling: Her får du velvære for krop og sjæl, der lægges vægt på det behov din har lige netop på det tidspunkt du kommer og behandlingen skræddersyes lige netop til dig.

Hårfjerning med voks både i ansigt, ben, armhule, ryg og skuldre: de fleste oplever at have uønsket hårvækst og det kan vi hjælpe dig af med. Vi anvender voks fra det verdenskendte professionelle firma Lycon. Der anvendes voks til strips og uden. Vi på fører olie under voksen uden strips, dette er meget skånsom for den sarte hud. Alle voksbehandlinger afsluttes med afrensning og plejende lotion.

Paraffin til hænder og fødder: Få de lækreste hænder og fødder med en paraffinbehandling

Parafin er en lækker blød voks med et stort indhold af paraffinolie.Voksen smelter ved lav temperatur og det betyder, at hænder og fødder kan sænkes ned i det flydende voks, uden det brænder. Hænder og fødder bliver pakket ind i plastik,og omslag og så sidder man typisk i 15-20 min.

Paraffin har en rigtig god virkning på:

Tør og rug hud – dybe revner i hænder og fødder – eksem og psoriasis – ledsmerter og gigt( det anbefales af gigt foreningen) – kolde hænder og fødder – dårligt blodomløb – eller bare wellness.

Massør – Fysiologisk massage til børn og voksne: Denne massageform går i dybden, så har du ømme muskler, ryg, skulder, ben m.m. skal du vælge denne behandling der virkelig forbedrer cirkulationen i musklerne og løsner op for spændinger. Der masseres i den økologiske lækre Dalens Olie som plejer din hud og giver perfekte forhold for massagen. Denne behandling henvender sig til alle, både voksne såvel som børn – alle kan være plaget af ømme spændinger.

Nordlys Massage:

Denne her form for massage er helt unik og er lige til krop og sjæl, da den på en naturlig, afslappende måde forener konventionel kropsmassage, kropspsykologi udvikling og energibalancering i hele kroppen. Kroppen vil blive helt afslappet og alle muskler vil blive behandlet, med de bedste teknikker. Dette gør, at du som kunde vil være HELT afslappet og derfor få max ud af behandlingen. Ved en fuld helkropsbehandling kommer vi forbi hoved/hals, arme/hænder, ben/fødder, baller/lænd, ryg, brystkasse, mave og ansigt. Dette giver en indre ro og kroppen er i balance.

Denne her behandlingsform er en sjæle vinder, da kroppen finder en utrolig ro og dette er godt til både børn og voksne.

Gå til booking for at få mere info, se priser og selvfølgelig for at booke din helt egen tid…