Jeg hedder Theresia Stoubæk og er udlært Frisør med den 4 årige uddannelse April 2014 og bestod med Ros.

Jeg er udlært Negle teknikker i systemet Peak både gele, paste og gelpolish, hvilket jeg har stor glæde af i min salon.

Jeg underviser også i gelpolish og paste/gele med produkterne fra Peak.

Ud over dette er jeg udlært Fysiologisk Lægeeksamineret massør i 2006, som dækker bredt. Lige fra massage af fødderne, øm ryg/skuldre/nakke til hovedbund og ansigt massage,  dette er både for voksne og børn.

Jeg arbejder også med Nordlys massage, det er en massageform, der får massagen og kropsenergien til at blive et. Det er en ren nydelse og musklerne bliver gennem arbejdet på en nænsom og behagelig måde og man føler sig som et helt nyt menneske. Energien i korppen får en boost og ligeledes sjælen. Er en utrolig afstressende massageform, som jeg kombinerer med den fysiologiske massage.

Jeg kan godt lide at undervise og give min viden og lærdom vider til andre, så de kan dygtig gøre sig.

Mission

Min mission er, at yde den bedste service til vores kunder, vejlede, rådgive og bidrage på højt plan.

Jeg har den 4 årige uddannelse bag mig og er dybt passioneret for vores fag.

Vision

Min vision er, at være blandt de bedste familie saloner og behandler steder, der vægter kvalitet, service og udvikling på højt plan. Ligeledes ønsker jeg os kunder i alle aldre både unge som ældre. 

Mål

Jeg ønsker at være en salon med tilfredse kunder og mange genbestillinger, så jeg sikrer vores kunder en god og stabil samarbejdspartner mange år frem i tiden. Fundamentet er kompatente og engagerede frisør på en attraktiv arbejdsplads, der kan yde maksimalt service over for mine kunder.

Jeg bestræber mig på at give kunden en god oplevelse baseret på en god service og et højt fagligt niveau.

Derfor er jeg ofte på diverse kurser og har egne teknikkere i huset med mine egne modeller.

Venlig Hilsen Indehaver Theresia Stoubæk.