Saml veninderne, venner, naboer eller kollegaer til en hyggelig workshop eller produkt gennemgang.

Der er to typer for arrangementer: Der er workshop´s  der koster 150.- pr. pers. eller produkt gennemgang. Her fortæller jeg, om vores fantastiske produkter, hvad de kan og hvorfor de er så gode. Her får i også lov til at prøve udvalgte produkter.  Dette er ganske gratis.

Nu har du muligheden for, at samle de mennesker, du har omkring dig til en rigtig gang forkælelse. Jeg tilbyder, at lave workshop enten hos dig, her i salonen eller et helt tredie sted. Det er en god mulighed for både kvinder og mænd at få kendskab til lækre produkter og forkælelse.

En god ide til næste…

  • Venindeaften
  • Kollega – komsammen
  • Firma – arrangement
  • Ledsager – arrangement
  • Klubmøde
  • Polterabend
  • Forkæl en med et gavekort til en workshop / Produkt fremvisning

Minimum 4 personer.

Varighed: ca fra 1,5 time til 2,0 time.

Pris: 150.- pr.pers.

Kørsel ud over 30 km t/r : kr. 3,50 pr.km.

Hvad er jeg:

Jeg er selvstændig forhandler og konsulent af forever og vi arbejder udelukkende med anerkendte højkvalitetsprodukter fra Forever Living Produkts. Sortimentet omfatter lækre produkter til hud-,hår og kropspleje, mange forskellige kosttilskud, herunder verdens fineste Aloe vera drik, produkter til velvære, fitness og vægtkontrolsgaranti, samt et universalrengøringsmiddel. De fleste produkter er baseret på frisk og stabiliseret Aloe vera.

Du kan naturligvis købe/bestille produkter til alle mine arrangementer. Produkterne er af meget høj kvalitet, unikke hver især. Samtlige produkter er tilmed omfattet af en 90 dages ubetinget tilfredsgaranti. Garantien betyder, at hvis du ikke er tilfreds med dit køb, kan du retunerer produktet – ubrugt eller helt eller delvis brugt -sammen med din kvittering for produktet – i op til 90 dage efter dit køb. Du får pengene tilbage uden diskussion.

Kunne DU tænke dig at blive forever konsulent selv, så kontakter du bare mig på tslindeved@gmail.com eller på 30144959, så skal jeg fortælle dig hvordan du kommer igang. Du bliver en del af mit fantastisk team, med mange personlige fordele. Du bliver oplært i alt det du skal for at blive en proffesionel forhandler og konsulent, dette sørger jeg for.

Du kan se mere på;  https://www.aloeveraliv.dk/

Kærligst hilsen Theresia Stoubæk